BHV HERHALINGSCURSUSSEN

Het is belangrijk dat de bedrijfshulpverlener (BHV-er) regelmatig oefent, zodat men weet wat er moet gebeuren tijdens een calamiteit, en het is nog steeds zo, oefening baart kunst.
Het NIBHV (Nederlands Instituut voor Bedrijfs Hulpverlening ) stelt als voorwaarde dat de BHV-theorie en praktijk vaardigheden elk jaar herhaald moeten worden.
Dit kan bij Wijka opleidingen v.o.f. met een eendaagse herhalingscursus BHV waaraan iedereen met een BHV-basisdiploma kan deelnemen. Dit kan bij u op locatie met een groep of bij ons op locatie. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Tijdens de eendaagse cursus komen alle aspecten aan bod die ook bij de basisopleiding gegeven worden, natuurlijk kunt u ook u eigen wensen inbrengen (bedrijfsgericht) onze instructeurs zullen er alles aan doen om ook van deze dag een boeiende cursus te maken.

Gedurende de dag wordt u beoordeeld op de praktijkhandelingen die u verricht, sluit u de dag af met voldoende resultaat dan ontvangt u het NIBHV-herhalingscertificaat en de legitimatiepas.